علت مرگ جوان ایرانی در آفریقای جنوبی چه بود؟ ماجرای همه‌گیری ویروس جدید در قم چیست؟ / توضیحات دانشگاه علوم پزشکی پیدا شدن ۷۴ جسد در مخزن سد کرج حقیقت داشت؟ نحوه مراحل گزینش دانشجویان دانشگاه فرهنگیان ماجرای فوت دانشجوی دانشگاه شیراز در خوابگاه چه بود؟ رأی محکومیت شبنم نعمت زاده به ۲۰ سال حبس نقض شده است تغییرات در دریافتی معلمان؛ شمول کسور بازنشستگی فرهنگیان اعلام شد نحوه فعالیت مدارس خوزستان اعلام شد هشدار هواشناسی به این مناطق تهران / پیش بینی وضعیت جوی ۲۶ آبان ۱۴۰۴ ماجرای صدور کارت‌های صلیب سرخ، کهنه سربازان، معیشت و غرامت برای آزادگان چیست؟ تونل توحید ساعاتی دیگر مسدود می‌شود ۳۰۳ هزار سایت قمار مسدود شدند استانداری تهران: خروج بیش از ۴۷۰ هزار نفر از اتباع غیر مجاز از ایران، موجب آزادسازی ۳ هزار کلاس درس شده بزرگ‌ترین محموله مخدر شیشه در جنوب شرق کشور زمین گیر شد جزئیات اجرای بازنشستگی مادران شاغل با ۲۰ سال سابقه جزئیات مرحله جدید ارائه سبد غذایی به مادران باردار و دارای شیرخوار / افزایش اعتبار رفع سوء تغذیه کودکان

 قاچاقچیان مواد مخدر در مرز سراوان زمینگیر شدند /کشف ۲ تن مخدر ناس

جانشین فرمانده مرزبانی سیستان و بلوچستان از کشف حدود دو تن ماده مخدر «ناس» در مرز سراوان خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۳۸ - ۱۳ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 March 03
کد خبر: ۲۳۰۹۹۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ سرهنگ جواد رفیعی اظهار داشت: با توجه به پیامد‌های مخرب و تاثیرگذار پدیده قاچاق بر اقتصاد کشور، برخورد قاطع با باند‌ها و شبکه‌های سازمان یافته قاچاق کالا و ارز به صورت ویژه در دستور کار پرسنل مرزبانی سیستان و بلوچستان قرار دارد.

وی افزود: در این راستا با انجام اقدامات اطلاعاتی، مراقبت‌های ویژه مرزبانان هنگ مرزی سراوان یک خودرو که اقدام به حمل و جابه‌جایی مواد مخدر می‌کرد را شناسایی کردند و تحت نظر اطلاعاتی قرار دادند.

جانشین فرمانده مرزبانی استان سیستان و بلوچستان ادامه داد: با اقدام به موقع مرزبانان هنگ مرزی سراوان و در عملیاتی سریع و غافلگیرانه محموله مواد مخدر در این شهرستان شناسایی و توقیف شد.

رفیعی بیان کرد: مرزبانان در این عملیات موفق به توقیف یک دستگاه خودرو و دستگیری یکی از سوداگران مرگ و کشف یک تن و ۹۰۰ کیلوگرم ماده مخدر از نوع "ناس" شدند. این محموله قرار بود به استان‌های مرکزی کشور انتقال داده شود که سوداگران مرگ در این هدف شوم خود ناکام ماندند.

کشف ۸۰ میلیارد کالای قاچاق در سیستان و بلوچستان

سردار رضا شجاعی اظهار داشت: در راستای مبارزه با قاچاق کالا مرزبانان استان سیستان و بلوچستان موفق شدند مقدار ۸۰ میلیارد ریال کالای قاچاق را کشف کنند.

فرمانده مربانی استان سیستان و بلوچستان در تشریح جزئیات این خبر گفت: مرزبانان استان با اشراف اطلاعاتی و تشدید اقدامات کنترلی موفق شدند، ضمن دستگیری یک نفر متهم توقیف یک دستگاه خودروی نیسان، مقدار ۱۱۸ هزار ۲۰ عدد انواع دارو، سه هزار ۵۱ عدد انواع لوازم داندانپزشکی و ۶۶۱ هزار ۵۰۰ عدد قرص روانگردان را کشف کنند.

وی افزود: برابر اعلام کارشناسان مربوطه ارزش این محموله‌های قاچاق بیش از ۸۰ میلیارد ریال برآورد شده است. در راستای مبارزه قاطعانه با مخلان اقتصادی و حمایت از تولید داخلی، مجموعه مرزبانی استان تمام تلاش خود را در مبارزه با پدیده شوم قاچاق، ایجاد و استمرار امنیت پایدار و پاسداری از قلمرو سرزمینی ایران اسلامی در جنوب شرق کشور به کار گرفته است. / تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار